Proizvodnja

TISA KOMERC D.O.O.
"Povezuje, spaja i pokreće"

Firma Tisakomerc d.o.o. Žepče pored trgovačkih aktivnosti ima i vlastitu proizvodnju: 

Proizvodnja drvenih tipli– proizvodimo drvene tiple za namještaj različitih dimenzija koje najvećim dijelom izvozimo na tržište Europske unije (80%). Ostatkom podmirujemo potrebe bosanskohercegovačkog tržišta.

U domenu plastike– proizvodimo kommpletne proizvode kao i dijelove proizvoda od plastike, a koji se koriste najčešće u industriji namještaja (točkići, plastične tiple…)

U domenu metalne industrije– proizvodimo kompletne proizvode kao i dijelove proizvoda od metala-lima, a koji se koriste najčešće u industriji namještaja, građevinarstva i metalne industrije ( različite vreste lajsni, ugaonih pakni, okova za stolove i krevete i sl.)

[fancy_heading h1=”0″ style=”line” title=”Tiple”][/fancy_heading]

Tiple se koriste za spajanje masivnih i pločastih materijala u drvnoj industriji i industriji namještaja. One su mali, ali ujedno i vrlo bitan dio u proizvodnji prozora, namještaja i sličnih drvenih proizvoda kod kojih se zahtijeva kvalitetan i pouzdan spoj.

Tiple izrađujemo od pažljivo odabranih komada drveta bukve i hrasta, čime se garantira visoka tvrdoča i izdržljivost.

Nakon strojne obrade i otprašivanja vrši se ručna selekcija i pakiranje.

Ujedinivši proces primarne pripreme sirovine s modernom tehnologijom i stalnom kontrolom kvaliteta, na tržište plasiramo visokokvalitetne drvene tiple.

Utori s vanjske strane, kvalitet i postojanost bh. drveta, strogo kontroliran proces proizvodnje, te širok izbor prečnika tipli od 8-14 mm, kupcima garantiraju čvst i stabilan drveni spoj.