Home » Vijesti » TISA Komerc spaja i pokreće

TISA Komerc spaja i pokreće

Firma je osnovana 2000. godine, sa 100% privatnim kapitalom kao društvo sa ograničenom odgovornošću, za prijevoz oblovine. Od ove djelatnosti društvo se dalje razvijalo u pravcu prerade drveta. Investirali smo u vlastite kapacitete, te se počeli baviti i proizvodnjom rezane građe i bukovih drvenih tipli svih tipova i dimenzija.

Firma je kasnije razvila i trgovinu tehničkim materijalima za potrebe proizvođača tapaciranog, pločastog i masivnog namještaja, kao i trgovinu svim vrstama i kvalitetima vijčane robe. Na tržištu BiH djelujemo kao zvaničan predstavnik više svjetskih i europskih proizvođača pomenutih tehničkih materijala. Raspolažemo sa vrlo širokom lepezom artikala vijčane robe, rađene po standardu DIN, u svim kvalitetima, dimenzijama i zaštitama.

 Našim asortimanom i servisom pokrili smo tržište BiH i stvorili pretpostavke da razvijemo vlastitu proizvodnju jednog dijela tog programa čime uvoz zamjenjujemo vlastitom proizvodnjom.

Intenzivno razvijamo djelatnost izvoza polufinalnih i finalnih proizvoda iz oblasti drvne industrije. Otvoreni smo za ovaj vid poslovne saradnje sa našim aktuelnim kupcima ali i sa drugim proizvođačima koji svojim kvalitetom mogu zadovoljiti zahtjeve europskog tržišta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *