O Nama

Firma je osnovana 2000. godine, sa 100% privatnim kapitalom kao društvo sa ograničenom odgovornošću, za prijevoz oblovine. Od ove djelatnosti društvo se dalje razvijalo u pravcu prerade drveta investirajući u vlastite kapacitete, te se počelo baviti i proizvodnjom rezane građe i bukovih drvenih tipli svih tipova i dimenzija. Rezanu građu proizvodimo i plasiramo na domaćem tržištu, a bukove drvene tiple izvozimo na tržište Europske unije, u procentu od 90%.

Firma je razvila i trgovinu tehničkim materijalima za potrebe proizvođača tapaciranog, pločastog i masivnog namještaja, kao i trgovinu svim vrstama i kvalitetima vijčane robe. Na tržištu BiH djelujemo kao zvaničan predstavnik više svjetskih i europskih proizvođača pomenutih tehničkih materijala. Raspolažemo sa vrlo širokom lepezom artikala vijčane robe, rađene po standardu DIN, u svim kvalitetima, dimenzijama i zaštitama.

Intenzivno razvijamo djelatnost izvoza polufinalnih i finalnih proizvoda iz oblasti drvne industrije. Otvoreni smo za ovaj vid poslovne saradnje sa našim aktuelnim kupcima ali i sa drugim proizvođačima koji svojim kvalitetom mogu zadovoljiti zahtjeve europskog tržišta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *